Det ryktas kring en kraftsamling mot Kristianstad på söndag!

Fick för ett tag sedan höra att det skulle bli en stor handbollsfest på Söndag i Eriksdalshallen.
Alltså Söndag den 5 februari blir det gratis inträde till två handbollsmatcher i Stockholms innerstad. En satsning inom Stockholmshandbollen som förhoppningsvis genererar till mer publik och ett ökat intresse.

Först spelar damerna kl 13.30 mot Kärra och kl 16.00 spelar vi mot Kristianstad.

Damernas match kommer bli väldigt viktig eftersom Kärra leder serien. Detta toppmöte blir väldigt intressant då Tumbas damer är ett lag som sällan förlorar på hemmaplan. Nu när vi även flyttar in allt till Eriksdallshallen för en kraftsamling så skall publiken bli den åttonde spelaren. En vinst vore bra för framtiden.

Vår match mot Kristianstad är väldigt viktig. Ett Kristianstad som det alltid blåser mycket kring. Och nästan alltid kommer ordet "mycket pengar" in i diskussionen. Laget har precis skrivit på för en ny tränare och det är ingen mindre än Ola Lindgren. Detta betyder att Kenneth får lämna över den evigt brinnande facklan OCH en del av hans lön. 80 000 kr i månaden blir Olas nya lön. Vart kommer allt ifrån?

Denna söndag skall vi visa Kristianstad att även vi är starka hemma. Denna kraftsamling som klubben nu går igenom kommer resultera i att vi får mer tryck i hallen och en extra injektion av energi.

Ta me dina vänner och alla du känner för denna handbollsfest. Det kommer även vara tävlingar och utlottning av hotellvistelser.

Jag ser fram emot denna Söndag. Dels för matchen men även för att se hur mycket publik som kommer och stöttar oss.

/Krook 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0